top of page

TATUERINGSBORTTAGNING MED LASER

Phibrows, Kosmetisk tatuering, 3d ögonbryn, Microblading, Läpp tatuering, tatuering eyeliner
17901604025601577.webp
Tatueringsborttaning, Philaser
Tatueringsborttaning, Philaser

VARFÖR VÄLJA OSS?


Vi på Hud & Diatermikliniken använder Philaser/Q switched yag laser vilket är bland marknadens nyaste och mest effektiva maskin för tatueringsborttagning..


Vad är tatueringsborttagning med laser?


Processen med tatueringsborttagning innebär att man helt enkelt avlägsnar den naturliga blekningen av bläck. Vad som skulle ta hundratals år att blekna tar bara en handfull snabba laserbehandlingar. Vår Q-switchade yag lasern/ PHILASER är en säker och effektiv maskin för tatueringsborttagning. Lasern har en våglängd på 532 nm, 1064 nm och 1320 nm som kan behandla alla mörkare färger och röda. Den är snabb och effektiv behandling av nära och djupa tatueringar.

 Tatueringsborttagning i Stockholm

HUR FUNKAR DET?


Vår Philaser/Q switched yag-laser arbetar genom att producera mycket korta pulser (flera miljarder sekund) av intensiv ljusenergi som passerar genom de översta skikten av huden för att absorberas av tatueringsfärgen. Varje laserbehandling orsakar att tatueringspigmentet fragmenteras till mindre och mindre bläckpartiklar som så småningom är små nog för att avlägsnas av kroppens immunsystem.


Frågor och svar


-Vad är priset för tatueringsborttagning med laser?

Priset för tatueringsborttagning med laser beror på det område som ska behandlas. Vi erbjuder en av de mest konkurrenskraftiga priserna för blekning av tatuering och har speciella paketpriser vid köp av flera behandlingar.


-Gör det ont att ta bort tatuering med laser?

Tack vare maskinens smarta teknologi och våra patienter rapporterar behandlingen är smärtan minimalt jämfört med andra metoder. De flesta beskriver det som att få ett gummiband mot hudet. Men om smärtgränsen är låg och det känns mycket brännande, kan man minska smärta med hjälp av bedövnings krämer.


-Vad är speciellt med vår maskin för blekning av tatueringar?

. Vår maskin klarar av de flesta färger på din tatuering . Har flera våglängder . FDA och CE märkt för användning på alla hudtyper


-Vilka område kan man göra tatueringsborttagning på?

Rygg, ansikte, underarmar, axlar, ögonbryn, haka, ben, nacke, bröst, bikini och fulla armar i manlig skäggformning.


-Hur många behandlingar krävs för att blir av med tatueringen helt?

Borttagning av tatuering med laser kräver flera behandlingssessioner. I genomsnitt kräver borttagning av professionella tatueringar 6 till 9 sessioner, medan amatörtatueringar kräver 4 till 5 sessioner och ögonbryn 2-6 sessioner och intervallet mellan sessionerna ska vara 4 till 7 veckor. Vad beror det på? Antal behandlingar för att ta bort tatuering beror på mängd och typ av bläck som använts och djupet av bläcket i huden. Position av tatueringen på kroppen kan också vara av betydelse, ju närmare hjärtat tatueringen sitter, desto lättare andra faktorer som spelar in: Tatueringsålder • Bläckfärg • Hud typ • Patienthälsa


-Varför behöver man flera behandlingar när det gäller taueringsborttagning med laser?

För att ta bort en tatuering på ett säkert sätt så krävs det att man tar bort tatueringen lite för varje behandling men också för att naturen kräver det. Efter varje laserskott så bildas vattensamlingar i det behandlade området som gör att man inte kan får någon effekt alls.


-Hur ska jag förbereda mig för tatueringsborttagning?

Det är viktigt att tatueringen är lätt tillgänglig under behandlingen. Använd inte kläder som kommer att gnugga behandlingsområdet efter behandling. Du ska inte simma i tre till fyra dagar efter din behandling för att förhindra infektion och främja korrekt läkning.
bottom of page