top of page
massage, friskvård massage, massage järfälla, massage barkarbystaden
boka-tid-valei-rosa.png

Vi erbjuder klassisk massage och Nbe massage.

Mer info om priser hittar du på online bokning.


NBE Massage är en härlig kroppsbehandling som snabbt ger resultat tack vare maskinen Nannic NBE. Den är mer effektiv än en klassisk massage då NBE apparaturen snabbare hjälper till att värma upp musklerna. Detta är för dig som vill ta massagen till nästa nivå. Läs mer här.

NBE är ett revolutionerande koncept för effektiv massagebehandling av kroppens muskulatur. Med NBE är kan man arbeta med en varmare, mjukare och mer elastiska muskler. Kroppen blir lättare avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen. Möjligheterna med NBE apparaturen är oändliga, från djupgående muskelbehandlingar till anti-stress och lymfdränage.


Hur går behandlingen till?

Med hjälp av den ljumna applikator och specialutvecklade massagecremer masseras området så att det mjukas upp. Sedan masseras du växelvis med NBE apparaturen och klassisk manuell massage. Detta ökar syreupptaget i cellerna, ditt PH-värde förbättras och kroppens egna läkningsprocess triggas igång. Lymfsystemet främjas och eventuella inflammationer minskas. Det sker dessutom en minskning av fria radikaler och eventuell mjölksyra samt slagg reduceras. Du som kund får en fantastisk massagebehandling som mjukar upp musklerna på djupet samtidigt som eventuell smärta minskas. Dessutom förbättras rehabiliteringsförmågan.


Vad gör NBE Massage?

Gå djupare ner i vävnaden

Öka syreupptaget

Öka pH-värdet

Starta kroppens egna läkeprocess

Främja lymfsystemet

Förbättra immunförsvaret

Reducera inflammation

Stimulera kollagenproduktionen och hyaluronsyran

Reducera mjölksyra och slagg

Minskar fria radikaler

bottom of page