Hud & Diatermikliniken CE Barkarby

Hudvård. Fillers. Botox. Frisör. Laser/IPL. Fotvård. Diatermi. 3D bryn . Naglar. Fransar. Fettreducering. Massage. Fransar .ansiktsbehandling. barkarby. järfälla. sundbyberg. NBE 1000
vaxning. Taffy. microblading. Alopecia. hårbortagning. kemisk peeling. ärrbehandling.  kosmetisk tatuering 3Dtatuering, blodkärl, pigmentering, permanent hårborttagning

Tränar du hårt eller går på en strikt diet för att minska ditt fett runt mage höft eller lår, utan resultat? Då är du inte ensam. Det är svårt att minska lokala fettansamlingar med träning eller kost, därför kanske Cool 360° fettfrysning/ Cryolipolysis är ett alternativ för dig. Med fettfrysning kan man minska fett på utvalda områden på endast några få behandlingar, utan biverkningar eller obehag.

Nu kan vi kombinera två unika fettreduceringsmetoder för att nå snabbare effekt. 

Fettfrysning/ Cryolipolysis 

Fettreducering med kyla är en skonsam och effektiv behandling för att bli av lokala fettdepåer på kroppen.

Med COOL 360° kan du göra det utan att behöva ta till kirurgi.

En nyhet är att vi även kan behandla dubbelhaka med COOL 360° då vi har ett mini-munstycke för den behandlingen.


Fettfrysning är en vetenskapligt bevisad metod (cryolipolys) som permanent minskar lokala fettdepåer, t.e.x. Muffinsmage, ridbyxlår eller kärlekshandtag. Fettfrysning med COOL 360° använder sig av ett eller flera handenheter som suger in fettvävnad, kyler ner det till minus 8-10 grader och förstör fettcellerna. Fettceller är mycket mer känsliga för kyla och dör genom så kallad apoptos, naturlig celldöd, medan all annan vävnad såsom hud, nerver och muskler inte påverkas. Inget obehag och inga biverkningar.
Exempel på behandlingsområden är: Muffinsmage, ridbyxlår, kärlekshandtag och rumpa.

Någonting som är viktigt att vara medveten om är att en fettfrysning behandling inte kan användas som en bantningsmetod, behandlingen är utformad för personer som har små fettdepåer på kroppen som dem vill minska som kärlekshandtag eller muffinsmage. Resultatet av en behandling med Cryolipolysis är bestående och fettcellerna som har eliminerats kommer inte tillbaka.


Hur går behandlingen till?

Steg 1: Inledning. Behandlingen startar med 5 minuters långsam nedkylning tills rätt temperatur uppnås

Steg 2: Behandlingen, Fettcellerna i behandlingsområdet börjar reagera på kylan  
Steg 3: 30 dagar Efter behandlingen fortsätter cellerna att dö och transporteras ut ur kroppen
Steg 4: 60-90 dagar, Fettcellerna har minskat och man kan se synliga resultat

Du bör vara fullt frisk och inte ha någon köldrelaterad diagnos – till exempel fingrar eller tår som vitnar eller blir blåaktiga vid kyla eller cirkulationsrubbningar. Du ska inte vara gravid eller amma.

Innan behandlingen startar mäter vi ut och markerar det område som skall behandlas. Vi tar också en före-bild. Sedan lägger vi en tunn geldyna på området som ska behandlas. Efter det fästs en vakuumapplikator på behandlingsområdet och vävnaden dras in i applikatorskålen.

Behandlingen gör inte ont men i början känner du av kylan och ett kraftigt sug. Efter en stund har kylan bedövat huden och du känner oftast ingenting.

Maskinen har ett s k Anti-Freeze detect system vilket skyddar mot frysskador. Den stängs helt enkelt av automatiskt om temperaturen blir för låg.


Efter behandlingen  Vanligtvis är tiden för konvalescens efter en fettfrysning behandling kort. Oftast kan man återgå till sitt vanliga liv direkt efter behandlingen. Men det är bra att veta att man kan uppleva besvär en tid efter behandlingen.

Direkt efter att applikatorn tas bort kan det behandlade området kännas och se hårt ut. Det kan också vara lite vitt. Du kan känna av ett lätt illamående och lite yrsel under tiden som kroppen värms upp och känseln kommer tillbaka. Det är helt normalt och försvinner efter några minuter.

Det behandlade området kan vara rött upp till flera timmar efter att applikatorn tas bort. Detta försvinner successivt. Blåmärken, svullnad och ömhet kan uppkomma i det behandlade området. Detta försvinner också successivt oftast inom ett par veckor.

En tillfällig krampande känsla kan också uppstå i det behandlade området vilket också är helt normalt. Det försvinner inom några timmar men kan i några fall kvarstå i ett par veckor.

Viktigt att tänka på är att om du går upp i vikt efter behandlingen så kommer resultatet att bli mindre synbart. Genom att hålla en hälsosam diet och fysisk aktivitet så förebygger du ofrivillig viktuppgång.


V6 LPG- Body- shaping
Fettreducering
Cellulitreducering

Nya kroppskonturer utan kirurgi! 
Marknadens mest kraftfulla system för fett- och cellulitreducering. 
Vi behandlar:
Fettdepåer, Celluliter, Slapp vävnad,  Rynkor & fina linjer, Mörka ringar & påsar rund ögonen, Dubbelhaka, Mage, Lovehandles, Armar och Lår.


Vi använder flera tekniker för bästa resultat
 • Radiofrekvens
 • Infrarött ljus
 • Vaccum
 • Mekanisk massage

Behandlingsresultat

 • Kroppsformning
 • Fettreducering
 • Cellulitreducering
 • Ökad blodcirkulation
 • Ökad lymfdränering
 • Dränering av överfödig vätska
 • Förbättrad hudstruktur
 • Reducering av bristningar
 • Lindring av smärta, muskel- och ledvärk

Radiofrekvensteknologi (RF ) Radiofrekvensen värmer upp fettvävnaden och ökar metabolismen, vilket dränerar fettcellerna och reducera dem i storlek.
Infrarött-laser (IR) Det infraröda ljuset värmer upp cellerna djupt ner i musklerna vilket ökar syresättningen i cellerna. Detta i sin tur leder till en ökad endorfinproduktion som lindrar smärta förknippat med stela muskler och leder.
IR ökar även elasticiteten i bindvävnaden samt ökar lymf- och blodcirkulationen. 
IR är en optisk energi som jobbar förberedande för RF vilket i sin tur gör att radiofrekvensen jobbar mer lokalt på ett område.
Vakuummassage lyfter upp vävnaden och hjälper till att sammanpressade blodkärlen aktiveras.
Blod- & lymfcirkulationen stimuleras som i sin tur leder ut slaggämnen från fettcellerna.
Mekanisk massage Djup bindvävmassage som luckrar upp sammanpressande fettdepåser och hjälper till slaggämnen att transporteras bort.
Microstörm Dränerar överflödigt vädska och slaggprodukter via lyfmsystemet. Microström stimulerar fibroblastcellerna och ökar elasticitet och muskeltonus.

Välkommen att boka tid för gratis konsultation!

Hur snabbt kan jag se ett resultat?
Du kommer att se en gradvis förbättring efter varje behandling. Redan efter första behandlingen kommer din hudyta att vara jämnare, fastare och lenare. De synbara effekterna av fettreduceringen uppnås ca 6 - 8 veckor efter den sista behandlingen. 
Hur många centimeter minskar jag i omfång?
Resultaten är patientberoende på vikt och storlek.
I kliniska studier har omfånget minskat mellan 2-8 cm efter en behandlingsomgång. 
Vissa kan få midjemått minskat med 10 cm. 
Är behandlingen säker?
Behandlingen är mycket säker eftersom den är icke-kirurgisk. Vi kan behandla alla hudtyper året om. 
Gör det ont?
De flesta kunderna upplever behandlingen som komfortabel - en känsla av en värmande djupmassage. Behandlingen anpassas helt och hållet efter din känslighetsnivå. Det är helt normalt att uppleva en värmande känsla några timmar efter behandlingen. Din hud kan också ha en rodnad efteråt som dämpas efterhand. 
Kavitation:Behandlingen är smärtfri och genomförs utan bedövning, lämnar inga ärr och har ingen läkningstid. Man känner inte mer än en beröring från maskinens handtag och lite värme. Resultatet varierar med olika människor, vissa kan med 6 behandlingar, minska midjemåttet upp till 10 cm.
*Metoden är för personer som har lokala mindre fettdepåer som inte försvinner med diet eller träning. 
Att tänka på:
 • Drick mycket vatten före och efter behandlingen för att underlätta kroppens process att kissa ut dränerat fett/ Ca. 2 liter per dag.
Efter behandlingsdagen och följande 4 dagar
 • Fyra efterföljande dagar skall du dricka mycket vatten för att underlätta kroppens process, minst 2 liter per dygn.
 • Motion och träning är nödvändig för att stimulera lymfflödet. Också nödvändigt för att lösgjort fett används av muskler och inte lagras upp igen av andra fettceller. Triglycerider (glycerol molekyl) som har lösgjorts uppdelas i fettet som både vattenlösliga och icke vattenlösliga. De vattenlösliga kissas ut ur kroppen med en topp på 18 timmar efter behandling. De icke vattenlösliga fettet transporteras av molekyler till lever och njurar och även förbränns av kroppens energi metabolism. Den processen (4-5 dygn) underlättas om lymfflödet i området ökar genom motion.
 • Mat med låg till extrem låg fetthalt. Det underlättar för levern att metabolisera fettsyror som uppstått av behandlingen.
 Vi behandlar inte:
Gravida, ammade
Personer med: Pace-maker. Kopparspiral om beh. gäller mage. Områden där proteser eller skruvar finns
Insulinbehandlad diabetiker
Personer med epilepsi
Skadad hud
Hjärtproblem. Förhöjd risk för blodpropp. Stora åderbråck
Leversjukdom. Njursvikt
Personer som äter blodförtunnande läkemedel
Trumhinnan är skadad, inflammerad eller ersatt trumhinna
Tumörsjukdom
#Cryolipolysis #Fettfrysning #fettimagen #Coolslimming #Velashap #coolshaping
fettfrysning i sto
ckholm, cryolipolysis i stockholm, järfälla, cellulitbehandling, barkarbystaden, jakobsberg, upplandsbro, kungsängen, bro, spånga, solna, sundbyberg, barkarby